Cursuri Coafor 980 Ron

CURS COAFOR

Cursuri coafor acreditate cu program flexibil in cursul saptamani si weekend, frecventa de 2 zile / saptamana, durata 4 luni (durata cursului poate oscila, in functie de sarbatorile legale Craciun, Paste, Revelion, 1 Mai etc).

In valoarea cursului de coafor sunt incluse: suport de curs (in format scris), consumabile (toate materialele necesare pentru practica sunt oferite de catre Ferdy Style Activ).

.


Participantii la curs invata atat teoretic cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii,executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat,tehnici de executare a tunsorilor,tehnici de executare a nuantarii parului prin procesul de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite si modul lor de aplicare.

Totodata, se invata notiunile de structura a pielii precum si functiile acesteia, structura firului de par,tipuri de fire de par existente si factori fizici si chimici folositi in meseria de coafor si care pot avea efect daunator asupra parului. Criteriile dupa care se aleg materialele ce se vor utiliza la executarea lucrarii si modul de folosire a materialelor in functie de tipul lucrarii alaturi de alegerea corecta a calitatii si a cantitatii acestora, sunt si ele prezente pe lista programei de curs.

La cursuri coafor acreditate se invata:

- care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite

- cum se folosesc aparatele si instrumentele de lucru specifice activitatii de coafor

- cum se dezinfecteaza si intretin acestea

- care sunt caracteristicile materialelor utilizate

- aprovizionarea corecta cu materiale necesare

- sterilizarea si igienizarea spatiului de lucru,a instrumentelor si lenjeriei.

- executarea coafurilor

- executarea coafurilor de stil

- executarea ondulatiei permanente

- executarea tratamentelor capilare

- executarea tunsorii pentru femei

- executarea vopsirii parului

- spalarea parului

Diploma este insotita de supliment descriptiv in care sunt trecute competentele profesionale conform cu standardele de pregatire profesionala:

- Intocmirea bonurilor de materiale;

- Intocmirea bonurilor de plata;

- Lucrul in echipa;

- Aplicarea Normelor de Protectia Muncii si PSI;

- Pregatire profesionala;

- Igienizarea locului de munca;

- Utilizarea instrumentelor;

- Aprovizionarea cu materiale;

- Utilizarea materialelor;

- Programarea clientelei;

- Oferirea de servicii clientelei.

Cursurile de coafor sunt predate de profesor specializat ,acreditat de UCECOM si Ministerul Muncii.

 

Conditii de inscriere: invatamant obligatoriu (10 clase).

Acte necesare la inscriere:

-Carte Identitate (buletin), original+copie xerox (in termenul de valabilitate).

-Certificat de Nastere, original+copie xerox.

-Certificat de casatorie, original+copie xerox (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei).

-Ultimul act de studii, original+copie xerox (minim 10 clase - invatamant obligatoriu).
Se accepta: diploma 10 clase, profesionala, diploma 12 clase, foaie matricola, diploma bac, diploma licenta/master, adeverinta, etc.

-Adeverita medicala in original, de la medicul de familie cu mentiunea " apt pentru cursuri coafor".

 

Pentru a participa la cursuri de coafor nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fii si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri de coafor in Bucuresti. Pentru detalii va rugam sa contactati telefonic.

IMPORTANT! 100% Practica din prima zi de curs, aceasta se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza de prestatiile cursantelor.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma recunoscta national si international,eliberata de catre CNFPA,Ministerul Muncii,Familiei Protectiei Sociale,Ministerul Educatiei , Cercetarii si Inovarii, in baza careia va puteti angaja ca coafeza.