Cursuri Epilare cu Zahar 400 Ron

" Ferdy Style Activ " organizeaza cursuri de epilare cu zahar pentru cosmeticience si saloane de cosmetica unde veti invata tehnica epilare cu zahar, tehnica preparari acesteia si avantajele ei, la pretul de 100 eur / durata 2 zile.

In valoarea cursuri epilare cu zahar sunt incluse: suport de curs (in format scris), consumabile (toate materialele necesare pentru practica sunt oferite de catre Ferdy Style Activ).

Epilarea cu zahar este cea mai veghe metoda orientala de epilat, un tratament profesional sigur si bland cu pielea.
Este o pasta 100%naturala, nu contine aditivi,conservanti sau alti agenti iritanti pentru clienti, ci doar apa, zahar si suc de lamaie.
Nu creeaza nici un disconfort pielii sensibile.Clientii pot si siguri ca au ales cel mai sigur si igienic tratament de epilare dintr-un salon modern, deoarece zaharul nu dezvolta bacterii.

Pasta de zahar se aplica pe orice tip de piele, chiar si cu eczeme, dermatite, psoriazis, vase capilare sparte si este eficienta si pentru diabetici.
Avatajele epilari cu zahar: economic, eficace, efect indelungat, nu este dureros, igienic, despre toate acestea veti invata in cadrul cursului de epilare cu zahar.

Epilarea cu zahar nu este la fel de nociva pentru piele ca alte metode de epilare (cu ceara de exemplu sau cu lama) pentru ca zaharul nu se lipeste de piele, ci doar de firul de par.


Tehnica preparari pastei de zahar necesara epilarii, nu obligam cursanti la cumpararea nici unui kit, in cadrul cursului veti invata sa va preparati pasta de zahar singuri acasa.

Fata de alte metode de epilare cea cu zahar este comoda, se poate face si acasa chiar si in zonele mai putin accesibile vederii, fiind comod de manevrat o biluta ca de plastilina facuta din caramel.

Bonus : Tehnica Pensat cu Ata

La sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare eliberata de catre " Ferdy Style Activ " , cu care puteti dovedi clientilor dvs. ca sunteti o adevarata profesionista, care cunoaste importanta perfectionarii continue.

Ferdy Style Activ organizeaza cursuri epilare cu zahar, cursuri de epilare cu zahar, curs epilare cu zahar etc la sediul nostru aflat in Piata Romana Bdul. Ghe Magheru, Bucuresti.

Pentru detalii ne puteti contacta:

Tel: 0767726919     
Email:contact@cursuri-calificare meserii.ro