Cursuri Tehnician Maseur 950 Ron

Durata 4 luni,  Pret Promotional 950 Ron . 

Cursuri Tehnician Maseur acreditate cu program flexibil in cursul saptamani si weekend (durata cursului poate oscila, in functie de sarbatorile legale Craciun, Paste, Revelion, 1 Mai etc).

In  cursuri de tehnician maseur sunt incluse: suport de curs (format scris), consumabile (toate materialele necesare pentru practica sunt oferite de catre Ferdy Style Activ).

Masajul derivă din cea mai simplă formă de terapie prin atingere.
Termenul provine din limba franceză „masser"- a freca, un reflex natural când e vorba despre durere sau leziune.
Masajul este definit ca o prelucrare sistematică a părţilor moi ale corpului uman, prin mijloace manuale şi/sau instrumentale (mecanice, hidrice, electrice etc.), în scop igienic, de întreţinere a sănătăţii şi a bunei funcţionări a organismului (de exemplu: stimularea prin masaj a circulaţiei de întoarcere venoase, capilare, limfatice), de prevenire a unor tulburări funcţionale (surmenaj, edeme de stază etc.) şi tratare a unor afecţiuni organice sau funcţionale a unor traumatisme ale aparatului locomotor sau recuperării unor sechele posttraumatice.


Un tehnician maseur trebuie să cunoască foarte bine părţile corpului pe care le manevrează. De aceea, un maseur are nevoie de intuiţie, blândeţe, inteligenţă, adaptabilitate, coordonare, mobilitate articulară, cât şi răbdare.
Mai mult, maseurul nu trebuie să fie doar un instrument de relaxare sau terapeutic, el trebuie să fie un bun psiholog pentru a cunoaşte nevoile clientului. „ Maseurul are nevoie de o bună manualitate, să fie comunicativ, să fie un fin observator-psiholog, pentru a sesiza ce fel de masaj are nevoie clientul ".De asemenea un bun maseur are har, dovedeşte experienţă, compasiune, înţelegere şi cunoştinţe teoretice.

Competente dobandite in urma cursului:

In cadrul scoli noastre la cursuri de tehnician maseur se invata tot pentru a deveni "Tehnician Maseur"

Modulul 1:  - Masaj somatic (noțiuni vaste ce țin de structura și funcțiile corpului uman și dezvoltarea competențelor și a încrederii în manipularea țesuturilor moi, precum și aplicarea practică a diverselor tehnici de masaj)

                  - Masaj de intretinere 

                  - Masaj de relaxare

                  - Masaj anticelulitic

Modulul 2: - Masaj Reflexogen (bazat pe însușirea cartogramei punctelor reflexogene situate pe mâini și picioare, identificarea zonelor de tensiune și reducerea stresului, restabilirea echilibrului natural și revitalizarea organismului, aplicarea practică a tehnicilor de terapie reflexogenă).

Modulul 3: - Drenaj limfatic manual (se bazează pe o pregătire specifică pentru aplicarea corectă a limfodrenajului, dezvoltarea de competențe în aplicarea tehnicilor de drenaj, instruire practică și teoretică asupra beneficiilor, efectelor și limitelor terapiei prin drenaj manual).

Modulul 4: - Masaj terapeutic (noțiuni teoretice și practice despre observarea, înregistrarea și analizarea modului în care se produce mișcarea și corectarea eventualelor deficite, metode de reducere a stresului și a durerii, îmbunătățirea calității vieții și întreținerea și prevenirea deficitelor de ordin fizic pentru persoanele sănătoase).

Cursuri tehnician maseur este predat de Prof. STEFAN MARIA specializat, acreditat de UCECOM si Ministerul Muncii.

 

Conditii de inscriere: invatamant obligatoriu (12 clase).

Acte necesare la inscriere:

-Carte Identitate (buletin), original+copie xerox (in termenul de valabilitate)

-Certificat de Nastere, original+copie xerox.

-Certificat de casatorie, original+copie xerox (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei)

-Ultimul act de studii, original+copie xerox (minim 12 clase)
Se accepta: diploma 12 clase, diploma bac, diploma licenta/master, adeverinta.

-Adeverita medicala in original, de la medicul de familie cu mentiunea " apt pentru cursuri de tehnician maseur ".

 

Pentru a participa la cursuri tehnician maseur se poate fara diploma de bacalaureat. Nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fi si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri de tehnician maseur in Bucuresti. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

IMPORTANT! 100% Practica din prima zi de curs, aceasta se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza de prestatiile cursantelor.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma recunoscta national si international,eliberata de catre CNFPA,Ministerul Muncii,Familiei Protectiei Sociale,Ministerul Educatiei , Cercetarii si Inovarii, in baza careia va puteti angaja ca tehnician maseur.