Cursuri Unghii False 549 Ron

PROMOTIE;CURS INTENSIV  

PRET: 549 ron  Fregventa  2 zile saptamana- 5 saptamani  / 5 zile saptamana- 2 saptamani

Cursuri unghii false / stilist protezist acreditate cu program flexibil in cursul saptamani si weekend, (durata cursului poate oscila, in functie de sarbatorile legale Craciun, Paste, Revelion, 1 Mai etc).

 CONSUMABILE INCLUSE.

    BONUS     OJA SEMIPERMANENTA                                                       

Daca sunteti deja manichiurist pedichiurist, dar doriti sa va imbunatatiti cunostintele si sa va extindeti aria de activitate sau pur si simplu vreti sa invatati pentru dumneavoastra, trebuie sa urmati un curs de unghii false / stilist protezist.
La curs veti invata practic cum sa aplicati si sa realizati intretinerea unghiilor false atat cu tips cat si constructia unghiilor cu gel(demonstrativ).

Stilist protezist de unghii este specialistul care se ocupă de îngrijirea şi înfrumuseţarea unghiilor, mâinilor şi picioarelor clienţilor săi, aplicând diverse tehnici şi metode de intervenţie. Stilist protezist de unghii îngrijeşte nu numai unghiile ci şi mâinile prin proceduri variate, adapatate necesităţilor clienţilor: lifting, băi cu parafină, aplicare de măşti, gomaje, masaje etc., redând starea de confort şi sănătate a acestora.El construieşte unghii false prin tehnici moderne, utilizând suporturi variate şi asigurând aspectul natural al acestora, reconstruieşte unghiile accidentate confecţionând şi aplicând proteze în locul celor deteriorate sau pierdute, parţial sau în totalitate, indeparteaza unghiile false atunci când clienţii nu mai doresc menţinerea acestora şi asigură tonifierea şi refacerea unghiilor naturale slăbite, prin intermediul unor cure de tratament special destinate. Stilist protezist de unghii creează modele decorative pentru unghii, având în vedere morfologia mâinilor şi a unghiilor, combinând materiale, culori şi efecte diverse,pictează / înfrumuseţează unghiile prin realizarea efectivă a decoraţiunilor, având în vedere gusturile clienţilor şi evenimentele pentru care au fost concepute.

Competente dobandite in urma cursului de stilist protezist / unghii false:

- Cum sa aplicati si sa realizati intretinerea unghiilor false atat cu tips cat si constructia cu gel.

- Aplicarea tipsurilor gel.

- Constructii unghii gel.

- Aplicat gel unghie naturala.

-Notiuni de anatomia unghiei

-Norme de igiena

-Consultarea clientilor si bolile unghiilor

-Notiuni despre produse si instrumentar

-Tehnica de aplicare a produselor

-Pregatirea unghiei naturale

-Aplicarea corecta a tipsurilor si tehnica pilirii acestora

-Realizarea french permanent

-Realizarea funy french

-Constructie pe sablon (montarea corecta a acestora ) gel.

-Tehnici de pilire si finisare

-Probleme ce pot aparea si rezolvarea lor

-Realizarea intretinerii unghiilor false din gel.

-Indepartarea corecta a unghiilor false cu gel.

 

Cursurii unghii false / stilist protezist sunt predate de profesor specializat in domeniul, acreditate de UCECOM si Ministerul Muncii.

Pentru grupuri organizate oferim program intensiv in acord cu solicitantii....

Conditii de inscriere: invatamant obligatoriu (8 clase).

Acte necesare la inscriere:

-Carte Identitate (buletin), original+copie xerox (in termenul de valabilitate).

-Certificat de Nastere, original+copie xerox.

-Certificat de casatorie, original+copie xerox(daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei).

-Ultimul act de studii, original+copie xerox (minim 8 clase - invatamant obligatoriu).
Se accepta: diploma 12 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma bac, diploma licenta/master, adeverinta, etc.

-Adeverita medicala, in original de la medicul de familie cu mentiunea " apt pentru cursul de unghii false / stilist protezist ".

 

Pentru a participa la cursuri de unghii false nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fi si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri de unghii false in Bucuresti. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

IMPORTANT! 100% Practica din prima zi de curs, aceasta se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza de prestatiile cursantelor.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma recunoscuta national si international,eliberata de catre CNFPA, Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, in baza careia va puteti angaja ca stilist protezist / unghii false.