Despre noi

Oriunde, oricand, oricum ai nevoie de un loc de munca !!! Noi te ajutam sa incepi o cariera de viitor !!!

Ferdy Style Activ este o Scoala de formare Profesionala cu capital 100% romanesc, suntem autorizați de către Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei.

Parcurgerea cursurilor si respectarea indicatiilor profesorului indrumator, va vor permite ca in cel mai scurt timp, sa obtineti performante semnificative si de calitate! Cu ajutorul specialistilor nostri dorim sa asiguram un nivel de pregatire teoretic si practic, pentru cursanti de ce-a mai inalta calitate si la standarde occidentale, astfel incat absolvirea cursurilor sustinute in cadrul scolii noastre sa prezinte o garantie pentru angajatorii acestora.O calificare este importanta in societatea noastra, prin consecintele pe care le poate avea pentru viata profesionala a individului, fie prin posibilitatea de a gasi un loc de munca si a fi incadrat pe o anume meserie, fie prin oportunitatile de dezvoltare profesionala, ca persoana sa continuie formarea si sa poata obtine o calificare in domeniul ales de fiecare de rang superior.


Prin serviciile pe care Ferdy Style Activ le ofera, dorim sa oferim cursantilor nostri noi oportunitati de dezvoltare pe plan profesional. Aceste cursuri se adreseaza atat personalului angajat al societatilor comerciale cat si persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de calificare din diferite motive.
Scoala nostra este dotata cu mobilier si aparatura noua in domeniu de ultima generatie, unde veti gasi un personal calm si pregatit corespunzator celor mai exigente cerinte, un ambient plin de caldura si relaxare unde promitem ca invatatul va deveni o placere, vino sa te convingi singur ! ........

 

- Cursuri de Manichiura Pedichiura 

- Cursuri de Stylist Protezist / Unghii False

- Cursuri de Coafor

- Cursuri de Tehnician Maseur

- Cursuri de Maseur

- Cursuri de Cosmetica 

- Cursuri Nail Art

- Cursuri Epilare cu Zahar


Acte necesare la inscriere:

-Carte Identitate (buletin),original+copie xerox (in termenul de valabilitate)

-Certificat de Nastere, original+copie xerox.

-Certificat de casatorie, original+copie xerox (daca este cazul - numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei).

-Ultimul act de studii, original+copie xerox ( diploma 12 clase, diploma 8 clase, foaie matricola, diploma bac, diploma licenta/master, profesionala, adeverinta, etc).

-Adeverita medicala in original, de la medicul de familie cu mentiunea " apt pentru cursul de... (manichiura pedichiura, unghii false/stilist protezist, tehnician maseur, maseur, cosmetica, coafor, nail art)".

Formatorii din cadrul scolii " Ferdy Style Activ " sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor. Toti formatorii sunt certificati prin diplome acreditate CNFPA, Ministerul Muncii si Minnisterul Educatiei.

Pentru a participa la cursuri nu conteaza daca nu esti din Bucuresti, poti sa fi si din provincie, important este sa poti frecventa aceste cursuri in Bucuresti. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

IMPORTANT! 100% Practica din prima zi de curs, aceasta se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza de prestatiile cursantelor.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma recunoscta national si international,eliberata de catre CNFPA,Ministerul Muncii,Familiei Protectiei Sociale,Ministerul Educatiei , Cercetarii si Inovarii, in baza careia va puteti angaja in domeniul ales de catre dvs.