Machiajul in albastru

Postat 12 octombrie, 2012

Machiajul in albastru


Machiajul in albastru in voga toamna aceasta!

În toamna acestui an machiajul in nuante de albastru este in voga!
Pentru a fi la moda in aceasta toamnă ar trebui să utilizati cu atenție și elegant paleta de albastru în funcție de caracteristicile individuale ale fiecarei persoanei. Turcoazul a fost la moda si în timpul verii, dar asta nu înseamnă că trebuie sa il uităm în toamna. Dimpotrivă ochii, cufundati în albastru deschis sunt profunzi si luminosi, și vor fi actualizati în timpul sezonului rece.
Noile tendințe se bazează pe nuanțe de albastru și gri, dar rețineți că acestea sunt perlate sau metalice.
Fardul de ochi este o parte a machiajului fiecarei femei, fiind o modalitate de a arata uimitoare. Pentru angajamentele de zi cu zi optati pentru un machiaj cu o nuanta de albastru în combinație cu un fard natural.
Pentru o iesire de seara trebuie sa fiti mult mai indraznete, puneti un accent pe nuante de culoare albastru închis si auriu la colturile ochilor. Acest lucru va da ochii mister și magnetism.
Toate acestea si multe altele le puteti invata in cadrl scolii noastre in cadrul Cursuri de Cosmetica.

Ferdy Style Activ organizeaza Cursuri Acreditate si Autorizate de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cursuri cosmetica,cursuri cosmetica weekend, cursuri coafor, cursuri tehnician maseur etc.