Manichiura pentru Halloween.

Postat 26 octombrie, 2012

Manichiura pentru Halloween.

Manechiura pentru halloween.
Halloween se apropie, iar daca va intrebati cum sa va faceti unghiile pe 31 octombrie, avem cateva sugestii. Manichiura cu inspirație tematică a imaginilor clasice de vacanță.
Sânge pe unghii
Pentru o manichiura cu o baie de sânge realista încercați una dintre aceste sugestii, la care veti avea nevoie de lac de unghii roșu și alb. Pentru a obține prima opțiune, puneti o picătură de lac de unghii roșu și folositi o scobitoare pentru a răspândi sângele pe unghii. Pentru unghii sângeroase, alegeti un roșu închis și cu o scobitoare trasati linii subtiri ca si cum unghia este este patata.
Schelete
Pentru o manichiura cu scheleti veti avea nevoie de o perie subțire pentru a obține acele linii fine sau puteți folosi o scobitoare. Rețineți că aceasta este întotdeauna mai ușoara daca pictati peste vopseaua alba, cu negru.
Fantome
Unele fantome pot fi prietenoase sau înfricoșătoare, depinde ce tipuri de manichiura vreti pe unghiile dvs. Pentru o fantoma drăguța, utilizați nuante de roz pentru a atrage zambetele fantomelor. Dacă doriți un aspect teribil, optati pentru o combinatie clasica - alb-negru
Păianjenii
Pentru această opțiune aveți nevoie de verde si negru. Faceti ceva ca o manichiura franțuzească și pe unul dintre degete faceti un păianjen. Utilizați o perie subțire pentru a obține o manichiura cat mai frumoasa.

Ferdy Style Activ organizeaza Cursuri Acreditate si Autorizate de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cursuri manichiura pedichiura, cursuri manichiura pedichiura weekend, cursuri manichiura pedichiura acreditate etc.